„Vor veni necazuri mari” – află ce a spus Arsenie Boca despre România

„Vor veni necazuri mari” – află ce a spus Arsenie Boca despre România. Supranumit Sfantul Ardealului, unul dintre cele mai venerati duhovnici ai Romaniei, Arsenie Boca a lasat in urma preziceri despre tara noastra care inca ii cutremura pe credinciosi. 5 dintre aceste profetii nu au aparut in niciunul dintre volumele scrise despre Arsenie Boca.

Chiar daca nu a mai apucat sa vada tara eliberata din comunism, el a prezis unele evenimente cu multa precizie. Duhovnicul a facut mai multe profetii cutremuratoare despre tara noastra.

1. Profetii despre Romania: „Trei tari ne vor ocupa”

„Odata mi-a zis ca, intr-o noapte, catre ziua, ne vor ocupa trei tari: Ungaria, Bulgaria si Rusia. Atunci eu am zis: «Ungurii or sa ne ocupe pe noi?», iar el mi-a spus: «si pe cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc»” (Chis Aurelia, 93 ani, com. Boiu, jud. Mures)

2. Profetii despre Romania: „Multi vor pleca, putini se vor intoare”

O alta profetie a lui Arsenie Boca este legata de faptul ca Romania se va confrunta cu o puternica emigratie. Lucru implinit deja. Milioane de romani au parasit tara, mai ales la inceputul anilor 2000 si au ales meleaguri straine unde sa traiasca si sa munceasca.

„Mai, sa stiti ca multi vor pleca din tara, dar putini se vor intoarce. Va veni vremea cand ar dori sa se intoarca si n-or mai putea, caci Romania va fi inconjurata de flacari”.

3. Profetii despre Romania: „Vor veni necazuri mari”

„Vor veni necazuri mari” – află ce a spus Arsenie Boca despre România. „Vor veni necazuri mai mari decat Muntii Fagarasului. Ne-om duce la Muntii Fagarasului si la dealul Prislopului sa se pravaleasca peste noi ca nu mai putem rezista («Atunci vor incepe sa spuna muntilor: Cadeti peste noi!, si dealurilor: Acoperiti-ne!» – Lc.23, 30). si ne-om duce la morminte sa iasa afara si sa intram noi de vii ca nu mai putem rezista”.

4. Profetii despre Romania: „Vor pune impozite, taxe si alte ingradiri. Vor lua totul!”

„Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt ingaduite de Dumnezeu, Care este tovarasul de drum al fiecaruia, de la nastere pana la moarte. Vor cadea si cei alesi. imi pare rau ca sunteti cei de pe urma. Va vor cerne. Vor pune impozite, taxe si alte ingradiri. Vor lua totul!” (Sora Septimia Manis, 81 ani, Codlea)

5. Profetii despre Romania: „Steaua cu cinci colturi va disparea”

„Zdreanta rosie, secera si ciocanul, steaua cu cinci colturi va disparea , dar va veni steaua cu sase colturi, anarhia si va fi vai si amar de lume”. (Cornea Elena, Harseni)

Arsenie Boca a prezis si caderea dictatorului Nicolae Ceausescu, insa a plecat la cele vesnice cu putin timp inainte sa-si vada profetia implinita.

Cine a fost Arsenie Boca

Arsenie Boca s-a nascut pe 29 septembrie 1910 la Vata de Sus, in Hunedoara si s-a stins in 28 noiembrie 1989, la Manastirea Sinaia, din Prahova.

E considerat una dintre marile personalitati ale ortodoxiei romanesti. A fost parinte ieromonah, teolog si pictor de biserici, staret la Manastirea Brancoveanu din Sambata de Sus si apoi la Manastirea Prislop.

Odata cu instaurarea regimului comunist, Arsenie Boca a intrat in atentia Securitatii ca opozant al regimului. Pana la sfarsitul anilor ’50, staretul a trecut prin calvarul anchetelor si al arestarilor. A fost inchis la Securitatea din Brasov, apoi dus la Canal si a fost torturat in mai multe puscarii.

Dupa eliberarea din temnitele comuniste, Arsenie Boca nu si-a mai putut relua activitatea de preot. Totusi, Securitatea l-a urmarit aproape pana in ultimele saptamani dinaintea mortii sale, in 1989.

Manastirea Prislop, unde Arsenie Boca a slujit in anii 1950 si unde a fost inmormantat, a devenit unul dintre cele mai aglomerate locuri de pelerinaj din Romania. Oamenii vin si se roaga la mormantul acestuia, multi cu credinta ca li se va arata Sfantul Ardealului, iar rugaciunile le vor aduce bunastarea sau vindecarea unor boli.

Acesta a fost articolul: „Vor veni necazuri mari” – află ce a spus Arsenie Boca despre România.

CITEȘTE ȘI: Rugăciuni de Seară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *