Rugaciunea de Craciun – Se spune ca are efecte miraculoase!

Craciunul a venit, iar pentru credindinciosi, aceasta este una dintre cele mai important sarbatori din an.

Credinciosii merg in aceasta zi la Biserica pentru a se ruga. In aceasta zi sfanta, crestinii pot rosti o rugaciune simpla care ii va face sa se simta mai apropiati de Dumnezeu. 

Ce rugaciune sa rostesti pe 25 decembrie

In ziua de Craciun, credinciosii se roaga pentru iertarea pacatelor facute cu sau fara voia lor, dar si pentru binecuvantare in casa si in viata. Iata rugaciunea prin care ii puteti multumi lui Dumnezeu pentru ceea ce aveti si prin care va puteti apropia de EL in aceasta zi sfanta: 

„Tată din Ceruri, te rog să-mi binecuvântezi familia, prietenii, rudele și pe cei pe care îi iubesc, și pe cei care citesc această rugăciune chiar acum. Arată-le Tu o nouă imagine a dragostei și puterii Tale nemărginite.

Duhule Sfânt, te rog să-i ajuți, chiar în acest moment. Acolo unde există durere, te rog să le dăruiești pacea și milă Ta. Acolo unde există îndoială, te rog să le inspiri o încredere înnoită prin Harul Tău. Unde există o nevoie, te rog să le-o împlinești.

CITEȘTE ȘI: Rugăciuni de Seară

Binecuvântează-le Tu căminul, familia, munca, da-le Înțelepciune și Lumină în viață lor. Binecuvântează-i când pleacă și când se întorc acasă, mergi înaintea lor și deschide-le calea.

Călăuzește-i și ocrotește-i clipă de clipă în toată viața lor.Iartă-le lor păcatele făcute cu voie sau fără de voie, cu știință, din neștiință sau pe cele pe care nu și le amintesc.

Condu-i Tu pe Calea Ta Cea Sfîntă, În Numele Fiului Tău, Iisus Hristos. Doamne Tată, Fiule și Duhule Sfânt, vă mulțumesc că veți face mai mult decât pot eu cere. Amin!”

SURSA ARTICOL AICI!