Rețete „de aur” cu orez care ajută la: curățarea de săruri, vindecarea osteocondrozei dureroase și multe alte boli

Pneumonia poate fi depășită cu orez simplu. Pentru aceasta, într-un castron de email cu 6 căni de apă, se adaugă 1 lingură de orez, 1 lingură frunze de mentă, se fierb la foc mic până când orezul este fiert. Adăugați o ceapă tocată mărunt, amestecați bine și beți, fără a strecura, 1/4 cană la fiecare 2 ore.

Dureri articulare, osteocondroză, sciatică, gută, depunere de sare

→ Opțiunea 1 – Se toarnă 2 linguri de orez într-un borcan de 0,5 litri, acoperiți cu apă și lăsați timp de 24 de ore. A doua zi, scurgeți apa, clătiți orezul și adăugați apă proaspătă. Și cu a doua porție, faceți aceeași procedură. În total sunt necesare 5 astfel de proceduri. Când orezul din primul borcan este înmuiat timp de 5 zile, gătiți-l și mâncați-l fără sare și zahăr.

Nu beți nimic timp de 4 ore. Urina ta va arăta ca jeleu murdar – acesta este un proces de curățare. Continuați un astfel de mic dejun timp de 2 luni. Este recomandabil să efectuați proceduri de 1-2 ori pe an, cu un interval de câteva luni.

→ Opțiunea 2 – Ajută bine la durerile articulare, poliartrita, depunerea de sare, curățarea corpului cu orez. Am înmuiat orezul seara cu 3 pahare de apă rece, dimineața am pus această compoziție pe foc, am fiert 3 minute și am mâncat-o. După aceea, nu am mâncat nimic timp de 3 ore. Și așa în fiecare zi timp de 21 de zile. În paralel cu această curățare, a fost necesar să se folosească și terci de mei.

În primul rând, meiul trebuie prăjit fără a schimba culoarea și apoi se fierbe terciul. Utilizarea sa completează corpul cu potasiu, pe care orezul îl elimină din el. Este interesant: Boabele fierte cresc hemoglobina: un tratament simplu

Opțiunea 3 – o lingură și jumătate de orez și 9 linguri de apă. Pentru a scăpa de depunerile de sare , peste 9 linguri de apă se toarnă 1,5 linguri de orez și se lasă peste noapte, dimineața gătiți orezul fără sare și mâncați-l pe stomacul gol cu ​​2-3 ore înainte de micul dejun.

Cursul tratamentului este de 1 lună. În tot acest timp, mâncați caise uscate pentru a evita deficitul de potasiu.

Și din nou un caz din viața mamei mele. Acum vă voi spune cum s-a recuperat de la chisturile ovariene în 8 zile și de la fibromul uterin în 10 zile. Esența acestei metode nu este să bei apă și să nu mănânci altceva decât anumite cereale preparate fără sare și niciun ulei.

În prima zi trebuie să mănânci orez, a doua – mei, a treia – hrișcă, a patra – terci de grâu, a cincea – din nou orez etc. Se fierbe terciul dimineața toată ziua și astfel încât la sfârșitul gătitului să rămână foarte puțină apă în el. Mănâncă-l în 3-4 mese și, dacă nu ai chef să mănânci deloc, forțează-te.

Dacă ți-e foarte, foarte sete, poți bea o jumătate de pahar de apă seara, dar nu în fiecare zi! În general, vara această metodă este dificil de de pus în practică, este mai bine să o folosiți în sezonul rece. Un astfel de tratament neobișnuit a adus sănătatea mamei mele.