Rețetă pentru cremă de casă împotriva ridurilor și petelor de pe piele. Funcționează absolut minunat!

Sănătatea pielii este la fel de importantă ca starea întregului nostru corp. Pielea sănătoasă se face cunoscută pentru aspectul său proaspăt și colorat.

Pielea joacă un rol important în prevenirea pătrunderii în organism a substanțelor și organismelor dăunătoare. Prin urmare, ar trebui să încercăm să-l menținem în mod adecvat hidratat și în stare bună.

Aceste funcții de protecție a pielii pot fi afectate din mai multe motive. Nu trebuie să fie doar daune directe, cum ar fi tăieturi sau înțepături.

Permeabilitatea pielii la obiectele patogene este, de asemenea, afectată de lucruri precum sarcina, expunerea excesivă la lumina soarelui, îngrijirea necorespunzătoare, expunerea la substanțele de curățare chimice și altele asemenea.

Există un număr mare de produse cosmetice pe piață care promit rezultate uimitoare cu soluția a aproape orice problemă a pielii. Din păcate, realitatea este diferită.

Principalele probleme cu produsele cosmetice din magazin
Cu toate acestea, produsele cosmetice convenționale au două probleme. Ori este plin de substanțe chimice dăunătoare care rănesc pielea mai mult decât ajută, ori sunt produse cu adevărat naturale, dar sunt extrem de scumpe.

În plus, dacă produsele cosmetice sunt cu adevărat naturale, vor avea o durată scurtă de valabilitate, de obicei nu mai mult de 3 luni. Pentru o perioadă mai lungă de expirare, producătorii ar trebui să adauge conservanți puternici, dar acesta nu ar mai fi un produs cosmetic natural.

Deci, care este soluția?
Cele mai bune soluții sunt de obicei cele mai simple: Pregătiți o cantitate mică de produse cosmetice naturale de casă, pe care le veți consuma imediat și nu va trebui să le păstrați mult timp.

Rețetă pentru cremă de casă împotriva ridurilor și petelor de pe piele
Astăzi, așadar, vă vom dezvălui rețeta pentru a face o cremă de piele de casă pentru riduri și pete pe piele.

În plus, această rețetă constă din ingrediente relativ ieftine și ușor disponibile, deci nu vă va costa mult timp sau bani.

De ce vom avea nevoie:

  • 1 parte de pulpă proaspătă (gel) din planta de Aloe vera
  • 1 parte ulei de cocos
  • câteva picături din uleiul esențial preferat (lavandă, măceșe, vanilie și altele asemenea)

Notă: Uleiul esențial este opțional. Adăugați-o numai dacă doriți ca mirosul dvs. de cremă de casă să fie frumos. Nu va avea niciun efect asupra efectelor.

Pregătiți cantitatea după cum este necesar: 1-2 lingurițe, dacă doriți să o folosiți o singură dată pe față sau câteva linguri, dacă doriți să o vopsiți pe tot corpul sau pregătiți-o pentru stoc.

Procesul de pregătire:

1) Puneți aloe vera și ulei de nucă de cocos (sau ulei esențial) într-un castron și amestecați câteva minute. De asemenea, puteți utiliza un blender pentru confort.

2) Se amestecă până se obține un amestec fin omogen.

3) Transferați amestecul într-un recipient închis din sticlă (dacă nu doriți să-l utilizați imediat) și păstrați-l într-un loc răcoros și întunecat.

Amestecul preparat este cel mai bine consumat imediat. Dacă nu, ar trebui să dureze câteva zile la frigider.

Aplicații și efecte
Aplicați crema de casă pe piele a feței sau în altă parte a corpului unde aveți riduri sau pete de pigment. Cel mai bun moment pentru aplicare este după duș pe pielea curată.

Aplicați amestecul într-o mișcare ușoară de răsucire, lăsați-l să acționeze cel puțin 15 minute și apoi clătiți cu apă rece sau călduță.

Eficacitatea acestui amestec constă în combinarea reciprocă a componentelor sale. Acestea sunt, de asemenea, extrem de benefice pentru piele pe cont propriu, dar atunci când sunt combinate, se creează o cremă de piele cu adevărat eficientă și vindecătoare.

Pe lângă riduri și pete, îl puteți folosi pentru arsuri cauzate de expunerea excesivă la soare, iritații ale pielii, mâncărime, mușcături de insecte sau reacții alergice ale pielii.

De asemenea, îmbunătățește starea pielii întinse, acnee, erupții cutanate și, în plus, hidratează perfect pielea.