Remediu cu frunze de aloe , miere si propolis – indicat pentru cancer, imunitate, prevenirea și tratarea infectiilor

Remediu cu frunze de aloe , miere si propolis.- indicat pentru cancer, imunitate, prevenirea și tratarea infectiilor.loading…

• Se iau un kilogram grame miere de albine, 20 grame de propolis dat prin razatoare de plastic, 750 grame de aloe (frunze date prin razatoarea de sticla sau plastic). Ingredientele se pun intr-un borcan de sticla si se macereaza, la rece, timp de cinci zile. Se consuma cate o lingurita dimineata si la pranz, cu doua ore inainte de masa.

Acest remediu este un în: creşterea imunităţii; prevenţia afecţiunilor respiratorii; în menţinerea tinereţii şi stimularea detoxifierii colonice şi combaterea constipaţiei; tratarea ficatului , scăderea colesterolului şi in bolile cardiovasculare.

Alte beneficii:

tratează colita, gastrita si ulcerul;
– reduce cresterea tumorilor;
– reduce inflamațiile;
– reglează glicemia, colesterolul si trigliceridele;
– menține tensiunea normală;
– detoxifiază organismul;
– elimină pietrele de la rinichi;
– reduce stresul;
– accelerează vindecarea rănilor;
– regenerează celulele.

Cura cu miere de albine si aloe contra cancerului

Se iau trei frunze de aloe vera, se spala si se taie bucati.
Impreuna cu un kilogram de miere si trei linguri de tuica tare se introduc intr-un mixer si se amesteca pana se obtine o pasta vascoasa.

Produsul obtinut se pastreaza la frigider si se consuma cate o lingura, de trei ori pe zi, cu 15 minute inainte de masa.

Acest remediu trebuie urmat cel putin 10 zile, si se poate repeta inca de patru ori daca nu s-a obtinut rezultatul scontat (dovedit prin analize).
Remediul este recomandat in orice forma de cancer, iar pe parcursul sau pot apare abcese ale pielii, fapt ce nu trebuie sa ne ingrijoreze