Proprietățile vindecătoare uimitoare ale apei de turmeric

Mulți oameni știu despre proprietățile vindecătoare ale condimentelor, dar vrem să vă oferim 3 motive specifice pentru care ar trebui să beți o băutură sănătoasă cu turmeric în fiecare dimineață.

Are un mare efect asupra pielii, asupra metabolismului organismului, asupra activității stomacului și intestinelor.

1) Apa cu turmeric activeaza procesul de asimilare a alimentelor consumate.

Condimentul are efect de încălzire, care eliberează sucul gastric, care ajută la absorbția alimentelor grase și grele. Această băutură este extrem de necesară atunci când consumați mese grele sau în weekendurile lungi.

2) Apa cu turmeric si suc de lamaie este un demachiant eficient pentru organism, foarte util pentru piele.

Când folosești acest produs, pielea ta va străluci literalmente și vei uita pentru totdeauna de acnee și de petele roșii de pe față!

3) Apa de turmeric arde perfect grăsimile, deoarece accelerează procesele metabolice și, de asemenea, contribuie la îndepărtarea depunerilor și a diferitelor toxine dăunătoare.

Rețeta secretă pentru băutură.

Vă oferim 2 variante.

Primul este foarte simplu. Intr-un pahar cu apa calduta, adauga 1/2 lingurita de condiment si amesteca bine.

Al doilea este un pic mai complicat. Se răcește apă fiartă, se stoarce în ea suc de lămâie (1/2 lămâie), se adaugă 1 linguriță de miere și 1/2 linguriță de condiment. Se amestecă bine și se lasă să stea puțin. Pentru a crește efectul și proprietățile de vindecare, puteți adăuga puțin ghimbir, dar are un gust individual.

Când să bei?

Bea turmeric cu 1/2 oră înainte de micul dejun. Metoda de preparare nu este complicată, așa că după trezire, amestecați ingredientele și beți imediat.

Nu vă vom oferi sfaturi de unde să cumpărați turmeric, deoarece unii preferă să îl cumpere ambalat din magazin, în timp ce altora le place să îl cumpere din piață. Deci alegerea este a ta.