Preparatul din MUGURI de PIN – curățați-vă PLĂMANII și BRONHIILE (5 beneficii impotante)

Preparatul din muguri de pin  – beneficii:

  • dezinfectează bronhiile;
  • eliberează plămânii pentru un aport mai bun de oxigen.

Pentru a pregăti acest preparat  de vindecare, veți avea nevoie de muguri de pin. Spre deosebire de cele vechi, acestea sunt moi și verde deschis. Este necesar un minim de 3 kg pentru un curs complet de curățare a plămânilor. 

Preparatul din muguri de pin – mod de preparare

Pregătirea este simplă: spălați mugurii de  pin  și așezați-i bine într-un borcan de sticlă de 1 litru, alternând stratul de muguri cu un strat de zahăr. Umpleți borcanul până sus, închideți capacul și puneți-l într-un loc întunecat și răcoros. Amestecați din când în când. După trei săptămâni mugurii de pin vor da suc, borcanul va emana  o aromă plăcută.  Lichidul trebuie filtrat și turnat în borcane mici, care sunt apoi depozitate în frigider.

Extractul trebuie administrat de trei ori pe zi pe o linguriță. Stabiliți-vă singur timpul, care nu ar trebui să coincidă cu momentele în care mâncați. Extractul de molid trebuie luat la aceeași oră în fiecare zi. Când preparatul s-a terminat, putem presupune că cursul de curățare este complet. Procedura pentru curățarea plămânilor și a bronhiilor  se recomandă să se facă o dată pe an

5 beneficii ale mugurilor de pin

Iata care sunt principalele beneficii ale mugurilor de pin si cum pot imbunatati sanatatea organismului:

Au efect energizant – mugurii de pin au un continut bogat de proteine si ajuta la combatarea starii de oboseala, oferind organismului un nivel crescut de energie. Totodata, fierul ajuta la stocarea energiei si ajuta celulele sa produca energia necesara corpului uman.

Imbunatatesc sanatatea inimii – continutul de fibre, antioxidanti si minerale ajuta la mentinerea sanaattii inimii. Consumul de muguri de pin poate ajuta astfel la reducerea riscului de aparitie a problemelor cardiovasculare.

Previn imbatranirea prematura – atat cuprul, cat si antioxidantii din mugurii de pin previn efectele negative ale radicalilor liberi, care duc la imbatranirea prematura a organismului.

Imbunatatesc vederea – mugurii de pin contin luteina, antioxidant care ajuta ochiul sa filtreze razele ultraviolete, previne deteriorarea maculei si reduce riscul de aparitie a cataractei.

Benefici in curele de slabire – mugurii de pin contin acid linoleic, care stimuleaza producerea unui hormon numit CCK, responsabil pentru stoparea senzatiei de foame. Astfel, creste senzatie de satietate si nu iti mai este foame

Citește și: CEAIUL din MUGURI de BRAD – leac mănăstiresc pentru afecțiunile RESPIRATORII