O rugăciune pentru Anul Nou, care trebuie citită pentru a trăi anul următor în pace și armonie cu ceilalți

Este o rugăciune importantă care trebuie rostită în noaptea de Revelion pentru a trăi anul următor în pace și armonie cu ceilalți.

Doamne Dumnezeule, Creatorul și Întemeietorul întregii creații vizibile și invizibile, care a creat timpurile și anii. Binecuvântează astăzi începutul noului an, pe care îl numărăm din întruparea Ta pentru mântuirea noastră.

Binecuvântează-ne să petrecem acest an și mulți ani după el în pace și armonie cu vecinii noștri, întărește și răspândește Biserica creștină, pe care Tu însuți ai întemeiat și sfințit-o cu o jertfă mântuitoare pe cruce.

Înălță-ne patria, ocrotește-o și slăvește-o, sănătate, belșug de roade pământești, dăruiește-ne nouă, pe mine, robul Tău păcătos, pe toate rudele și vecinii mei și pe toți creștinii, ca adevăratul nostru Păstor Suprem, îngrijește-ne, protejează-ne și călăuzește-ne pe cale. de eliberare, pentru ca noi, urmând-o, după o viață lungă și fericită în această lume, ei au ajuns în Împărăția Ta Cerească și am fost cinstiți cu fericirea veșnică cu toți sfinții Tăi.

Amin .