Maceratul de ceapă în vin alb poate curăța eficient venele și arterele înfundate – Iată cum se prepară

Este extrem de importantă curățarea arterelor și vaselor, în special după o anumită vârstă. Printre principalele cauze ale îmbătrânirii se numără modul de viață și dietele dezechilibrate. Depinde de sănătatea arterelor vârsta omului.

Pot contribui alimentele bogate în grăsimi și zahărul alb rafinat la înfundarea și blocarea pereților arterelor. Va fi în acest fel restricționată circulația sângelui, ceea ce duce la creșterea tensiunii arteriale.

Mai jos este o rețetă care restabilește tensiunea arterială pe cale naturală, curăță sistemul vascular și elimină ateroscleroza.

Macerat de ceapă în vin alb

Ingrediente

  • 4-5 cepe roșii
  • 1 litru de vin alb natural
  • 2 legături de frunze de pătrunjel
  • 250 g de rădăcină de pătrunjel
  • 150 ml de miere

Cum se prepară?

După ce au fost spălate, cepele roșii se toacă mărunt și se adaugă într-un recipient de sticlă, turnându-se peste ele vin alb natural.

Se pune la fiert separat rădăcina de pătrunjel după ce a fost spălată, curățată și mărunțită, adăugând-se și frunzele de pătrunjel tocate.

Se lasă la fiert până lichidul scade cu 30-50 %. După ce s-a răcit se strecoară.

Maceratul de ceapă în vin alb se amestecă cu lichidul strecurat, adăugându-se 150 ml de miere.

Recipientul ermetic se închide și se lasă 7 zile la macerat.

Se agită periodic, iar după o săptămână preparatul se strecoară.

Cum se folosește?

Se consumă de 3 ori pe zi câte o lingură de macerat, cu 30 de minute înainte de masă. Se consumă până la terminarea întregii cantități.

Alcalinizați hrana

Trebuie să alcalinizați mâncarea cu fructe, legume, argilă, pentru a curăța arterele și venele.

Se recomandă consumul din belșug a lichidelor, sucuri proaspete, ceaiuri din plante, apă de legume, apă de izvor.

Ca urmare, depunerile de pe vase se vor desprinde, sângele se va subția și pereții vaselor vor deveni mai elastici.