Leacul ANTI-CANCER al părintelui Elefterie – ‘’medicul fără bisturiu’’

Părintele arhimandrit Elefterie, ctitorul Mănăstirii Dervent din Constanţa, era cunoscut pentru sfaturile pentru remediile naturiste pe care le recomandă enoriaşilor.

Se spune că părintele  Elefterie a fost dus, la trei ani, paralizat la Dervent, unde se afla’’Crucea de leac’’, o troiţă cu puteri tămăduitoare. A dormit lângă ea, iar a doua zi s-a trezit vindecat.

‘’Medicul fără bisturiu’’

Părintele Elefterie de la Mănăstirea Dervent a urmat Facultatea de Medicină în Grecia şi a studiat tratamentele naturiste, devenind, în timp, ‘’medicul fără bisturiu’’, despre care se spunea că vindecă aproape orice.

A încetat din viaţă la 90 de ani, însă leacurile sale continuă să fie transmise şi folosite cu mare succes şi în prezent.

Dovadă stă şi o reţetă pentru prevenirea şi combaterea bolilor, inclusiv a cancerului în stadii incipiente, remediu care a devenit popular datorită efectelor confirmate de cei care l-au încercat.

Reţeta pentru imunitate/anti-cancer a călugărului Elefterie

Ingrediente:

  • 4 grame de lăptişor de matcă;
  • 1,5 kilograme de miere naturală de salcâm;
  • 300 de grame de polen măcinat;
  • 150 de grame de tinctură de propolis;
  • 200 de mililitri de ser fiziologic.

Citeste și: Lăptișorul de matcă – beneficii pentru sănătate

Mod de preparare şi administrare

  • Toate ingredientele se amestecă într-un recipient de sticlă, cu o lingură de lemn.
  • Borcanul se închide ermetic şi se păstrează la frigider.
  • Pentru imunitate, pentru prevenirea cancarului sau ca adjuvant în boală canceroasă, din pastă rezultată se ia 1 lingură dimineaţa şi 1 lingură seara, pe stomacul gol sau cu ceai.
  • Cantitatea este suficientă pentru 30 de zile de cură.

Beneficii

Amestecul care are la bază lăptişor de matcă şi miere de salcâm poate fi folosit preventiv pentru a diminua riscul apariţiei diferitelor boli degenerative, printre care şi cancerul. Ingredientele din reţetă au rolul de a stimula sistemul imunitar.

Primele semne vizibile apar după primele 2-3 săptămâni de la începerea tratamentului. Potrivit specialiştilor, după tratamentele de chimioterapie şi radioterapie, pacientul acuză oboseală cronică.

Acest tratament are capacitatea de a-i reda pacientului pofta de viaţă, energia de care are nevoie, pentru a diminua senzaţia de oboseală cronică. Amestecul mai poate fi folosit preventiv pentru a diminua riscul apariţiei diferitelor bolilor cardiovasculare, hepatice şi renale.

ATENȚIE! Înainte de a se începe o astfel de cură în boala canceroasă deja instalată se recomandă sfatul unui specialist, deoarece fiecare organism reacţionează diferit.