Iata de ce e surprinzator de benefic sa dormi cu o felie de ceapa in sosete

În medicina tradițională chineză există conceptul de “meridiane”- sunt canalele din corp prin care circulă energia QI.

Prin acupuntură meridianele externe sunt stimulate

. Dar sunt și meridiane interioare. Aceste meridiane sunt legate cu organele interne și prin stimularea lor se tratează și organul corespunzător.

Sunt sigur că o mare parte dintre dumneavoastră ați auzit despre această procedură naturală, foarte benefică pentru sănătatea noastră.

Este un leac bătrânesc care s-a transmis din generații în generații până în zilele noastre.

Ceea ce nu mulți cunoaștem, este faptul că nu știm concret la ce ne ajută. În afara unei detoxifieri a organismului, această procedură este și un excelent antibiotic natural.

Ca să fim cinstiți cu noi, picioarele sunt cele mai neglijate părți ale corpului, iar în talpa piciorului se află foarte multe terminații nervoase, acestea comunică direct cu majoritatea organele interne.

De asta, ceapa pusă pe talpa piciorului peste noapte poate ameliora foarte multe afecțiuni.

Pentru această procedură, recomandată este ceapa albă, pe care o vom tăia în felii subțiri și le vom așeza sub arcul tălpilor, apoi le vom fixa cu șosete, de preferat din fibre naturale, care vor permite picioarelor să transpire în voie.

Dimineața pentru a îndepărta mirosul de ceapă folosim un obiect din oțel, frecându-l de talpă.

Ceapa în șosete ne va detoxifia organismul foarte eficient, absorbind toxinele datorită acidului folic care se află din abundență în compoziția cepei.

Se curăță sângele. Acidul fosforic conținut în ceapă ajută la aceasta. Majoritatea bacteriilor vor fi distruse. Veți scăpa de mirosul neplăcut al picioarelor.

Un alt avantaj al acestui procedeu natural este acela că va acționa ca un adevărat antibiotic natural, va ajuta la vindecarea accelerată a zonelor afectate.