De ce este bine să îți începi ziua cu un pahar de APĂ CALDĂ și o BANANĂ dimineața!

Începe ziua cu un pahar de apă caldă și o banană dimineața. Acestea sunt avantajele:

Pentru unii oameni, micul dejun este esențial, în timp ce alții nu mănâncă nimic dimineața. Ești unul dintre cei din urmă? Apoi, ar trebui să începeți dimineața cu un pahar de apă caldă și o banană. Și chiar dacă luați micul dejun dimineața, îl puteți înlocui cu un pahar cu apă caldă și o banană. Pentru că are un efect pozitiv asupra corpului tău.

Importanța micului dejun dimineața

Mulți oameni iau micul dejun în mișcare sau le place să-și limiteze micul dejun la o ceașcă rapidă de cafea. Dar probabil știți deja că este de fapt important să luați micul dejun dimineața – la urma urmei, corpul dumneavoastră trebuie să treacă noaptea fără mâncare în stomac. Pentru o mai bună performanță și funcționare pe tot parcursul zilei, este important să ne alimentăm corpul cu energie dimineața.

Nutrienți importanți

Nutrienții consumați la micul dejun asigură performanțe mai bune și o concentrare mai bună. Cu micul dejun, digestia începe dimineața și este mai ușor pentru corpul tău să absoarbă nutrienții de care are nevoie pe tot parcursul zilei. Cercetările au arătat că persoanele care iau micul dejun consumă mai multe vitamine și minerale decât persoanele care nu o consumă.

Un pahar cu apă caldă și o banană

Un pahar de apă caldă și o banană dimineața vor ușura pierderea în greutate. Bananele stimulează digestia și accelerează metabolismul, în timp ce o banană combinată cu un pahar de apă caldă asigură faptul că fibra din banană este digerată mai bine. Apa caldă este mai bună decât apa rece, deoarece apa caldă este deja la temperatura corpului și, prin urmare, nu se simte inconfortabilă atunci când o bei pe stomacul gol.

Citește și: Mănâncă o BANANĂ înainte de a merge la culcare – beneficiile pe care bananele le pot aduce în sănătatea ta.

Te ajută să slăbești

Combinați acest mic dejun cu o dietă sănătoasă, faceți suficient exerciții fizice, beți puțin alcool și veți descoperi că puteți slăbi chiar și cu această metodă. O banana dimineața are marele avantaj că îți oferă o lungă senzație de sațietate. De asemenea, blochează parțial absorbția carbohidraților, făcându-l fructul perfect pentru o dietă.