BITTERUL SUEDEZ – Reţeta marelui vindecător Valeriu Popa face minuni în zeci de boli

Bitterul suedez este o tinctură din ierburi amare, ce tratează de sute de ani cele mai diverse boli, fiind considerat o licoare miraculoasă care prelungeşte viaţa.

Bitterul suedez a fost creat în Evul mediu de renumitul savant şi alchimist Paracelsus, preocupat să realizeze un elixir din plante care să menţină vigoarea şi tinereţea organismului uman.

În timp, s-a dovedit că numeroasele ierburi tămăduitoare au efecte benefice asupra sănătăţii, leacul dobândind astfel o celebritate binemeritată.

Formula veche conţine 20 de plante, în anumite proporţii, însă, în ciuda popularităţii sale ca leac, nici până în prezent nu se ştie cu precizie care este reţeta originală.

Iată şi varianta bioterapeutului Valeriu Popa (1924 – 1997), o legendă a vindecărilor spectaculoase, care a făcut miracole în cazuri la care medicii s-au declarat neputincioşi.

Bitter Suedez – Reţetă Valeriu Popa

Ingrediente:

  • 30 gr. aloe – frunze
  • 10 gr. răşină de brad
  • 5 gr. şofran (rădăcina) sau stânjenel (rădăcină)
  • 10 gr. salcâm (flori)
  • 10 gr. dafin (frunze) sau scorţişoară pisată
  • 20 gr. frasin (frunze)
  • 10 gr. fenicul sau anason
  • 20 gr. troscot sau rădăcină de rubarbă
  • 20 gr. genţiană (sau 50 gr. pelin şi 5 gr. anghinare)
  • 10 gr. scaiete (rădăcină)
  • 10 gr. angelică
  • 20 gr. ienupăr (boabe pisate)
  • 20 gr. soc
  • 30 gr. ţintaură
  • 20 gr. tătăneasă
  • 20 gr. rostopască
  • 20 gr. salvie
  • 20 gr. odolean
  • 20 gr. coriandru
  • 20 gr. anghinare
  • 30 gr. gălbenele
  • 30 gr. sunătoare
  • 25 gr. ciuboţica – cucului
  • 30 gr. urzică
  • 30 gr. pufuliţă cu flori mici
  • 30 gr. coada – calului
  • 30 gr. coada – şoricelului
  • 30 gr. unguraş
  • 25 gr. traista – ciobanului
  • 25 gr. vâsc
  • 30 gr. pedicuţă
  • 25 gr. osul iepurelui
  • 30 gr. cimbru
  • 30 gr. pătlagină

Mod de preparare:

Amestecul de plante se pune într-un recipient din sticlă, iar peste el se toarnă 3 litri de alcool de 38 – 40 de grade.

Se lasă la macerat timp de 14 zile. În toată această perioadă, conţinutul se amestecă de 2 ori pe zi.

La final, se strecoară prin tifon şi se toarnă în sticluţe mici, închise la culoare. Licoarea miraculoasă poate fi păstrată ani de zile.

Cu cât stă mai mult, cu atât efectul este mai intens.

Mod de administrare

Profilactic, se iau 2 linguriţe de bitter pe zi, una dimineaţa şi una seara.

Linguriţa de bitter suedez se diluează în 125 ml. ceai de plante sau apă, şi se ia cu 30 de minute înainte de masă.

De regulă, se foloseşte în cure de 3-6 săptămâni.

În bolile maligne, se iau 2-3 linguri de bitter pe zi, după cum urmează: câte 1 lingură diluată în 125 ml. apă sau ceai de plante – prima se ia cu jumătate de oră înainte de masa de dimineaţa, iar celelalte cu jumătate de oră după masă.

Beneficii:

  • Sprijină sistemul imunitar
  • Tratează foarte bine cancerul
  • Curăţă sângele, stimulează circulaţia
  • Ajută în anemie şi reumatism
  • Rezultate bune în vindecarea paraliziei
  • Ajută în vindecarea epilepsiei
  • Elimină viermii intestinali, chiar şi tenia
  • Ajută în constipaţie
  • Elimină neplăcerile gazelor intestinale
  • Este de mare ajutor ficatului în toate bolile sale
  • Duce la dispariţia indispoziţiilor
  • Ajută la vindecarea secreţiilor vaginale
  • Reglează ciclul menstrual

Precauţii, contraindicaţii!!!

Toate cantităţile indicate trebuie diluate cu ceai de plante sau apă.

Nu se consumă lapte înainte şi după administrare.

Nu se administrează femeilor gravide sau celor care alăptează.

Citește și: Sfaturile doctorului farmacist Ovidiu Bojor – cum sa ne regenerăm FICATUL