Acest unguent puternic ar trebui să fie prezent în fiecare casă! Ajută la sinuzite, dureri articulare, hemoroizi, arsuri, inflamații ovariene

Unguent pentru inflamație și durere fă-o singur! Atrage tot puroiul din sinusuri. De asemenea, ajută la multe alte boli.

Ingrediente necesare:

  • 400 ml ulei presat la rece, de preferat ulei de masline
  • 1 ou
  • 60 g de ceară de albine

Preparare:

Fierbeți un ou, luați gălbenușul și zdrobiți-l. Pune uleiul cu ceara într-un recipient. Se topește la foc mic și se adaugă gălbenușul treptat. Cand untul clocoteste, ia tigaia de pe foc, apoi o intoarcem pana ai adaugat tot galbenusul.

Apoi se strecoară printr-o strecurătoare și se toarnă într-un borcan. Ar fi bine să o amestecăm de câteva ori până se întărește pentru ca ceara să nu cadă pe fund.

Utilizare:

Dacă utilizați unguent pentru labe, acesta trebuie încălzit cu abur (aproximativ 40 de grade).

Sinuzita

Topiți unguentul și luați o cantitate mică cu o pipetă. Fă-o repede ca să nu se întărească. Picurați în nări la fiecare oră.

Otita purulentă

Puneți o bucată de bumbac îndoită în acest unguent în ureche. Dacă este necesar, înlocuiți-l. Aplicați unguentul și în spatele urechii. Unguentul scoate tot puroiul. Așa se tratează toate otitele, nu numai cele purulente.

Angina purulentă, abcese în gât, inflamație a amigdalelor

Pune o compresă pe gât. Dacă se face noaptea, repetând procedura de 2-3 ori, dimineața nu va fi nicio urmă de abces.

Bronșită, dureri de stomac, probleme ale pielii, răni oculare

O jumătate de linguriță de unguent se ia de trei ori pe zi înainte de mese.

Boli feminine: miom până la 10 săptămâni, chisturi ovariene, inflamație, mastită

Tampoanele cu acest unguent sunt introduse în vagin dimineața și seara. După zece zile, chistul nu va mai fi decât amintiri. Fibromul durează mai mult să se vindece. În caz de mastită, pe sân se pune un șervețel de hârtie înmuiat cu unguent, iar deasupra se pune o pungă de plastic. Dacă este posibil, schimbați la fiecare 2 ore.

Arsuri, ulcere, răni, umflături, dureri de dinți, dureri articulare

Aplicați peste noapte pe zona afectată și înfășurați. Puteți folosi doar o bucată de bumbac înmuiată în unguent dacă rănile nu sunt mari. În caz de durere de dinți, unguentul se ia cu degetul curat și se freacă pe dintele și gingiile bolnave.

Ulcere trofice, gangrena

Așezați șervețele de hârtie înmuiate în unguent și schimbați-le la fiecare 2 ore. O cantitate copioasă de puroi ar trebui să înceapă să curgă din răni.

Pentru hemoroizi

Se face un tampon de tifon și se pune în anus peste noapte, timp de 8-10 zile sau până la ameliorare.

Unguentul este bun pentru întărirea unghiilor. Frecați-l în plăcile de unghii seara.

Notă: Ceara trebuie să fie naturală, ceară de albine. Pentru uz extern se poate folosi orice ulei vegetal. Pentru uz intern – cel mai bine este uleiul de măsline.

Păstrează rețeta pentru acest unguent uimitor pentru inflamație și durere!